Jaws webbinarium måndag 4 maj

Publicerad 23/4

Webbinarium kring JAWS och webbläsare

Eftersom det blir så långtråkigt när alla hjälpmedelsmässor och andra sammankomster ställs in i dessa Corona-tider vill vi på Insyn Scandinavia hitta alternativa sätt att möta och kommunicera med våra kunder. Vi har därför på prov börjat arrangera webbinarier där vi kommer att gå igenom och diskutera olika teman.

Måndag den 4 maj kl. 14.00 kommer inriktningen att vara skärmläsningsprogrammet JAWS och webbläsare. Vilka webbläsare fungerar tillsammans med JAWS och vilka för- och nackdelar har t.ex. Google Chrome, nya Microsoft Edge och Mozilla Firefox? F

inns det webbsidor som fungerar bättre eller sämre med en viss webbläsare? Det kommer förstås även finnas gott om tillfällen att ställa frågor både under och efter genomgången som beräknas ta upp emot en timme.

Förutom David Renström från Insyn Scandinavia kommer även Jan Bloem, som är International Sales Manager på Vispero (tidigare Freedom Scientific) och baserad i Holland, att medverka. Därför kommer både engelska och svenska att talas under webbinariet. Om du känner att du är intresserad men samtidigt är bekymrad för att dina kunskaper i engelska är för bristfälliga så uppmanar vi dig definitivt att delta ändå.

Målet är att all viktig information ska förmedlas på svenska för att alla ska kunna hänga med. Och du, känner du att du inte vill prata själv utan bara lyssna så är det helt OK!

Om du vill delta, anmäl dig genom att skicka ett mail till jaws@insyn.se.

Instruktioner för hur du kopplar upp dig via dator, mobil/surfplatta eller telefon kommer att skickas ut i förväg. Och förresten, har du inte redan anmält dig till JAWS-nyhetsbrevet så får du gärna göra det här: https://forms.gle/iKoPVs4q3PmfXryX9

När: Måndag den 4/5 kl. 14.00-ca 15.00

Var: Webbinarium via Zoom (dator, mobilapp eller telefonsamtal)
Anmälan: jaws@insyn.se

Välkommen!

Se fler nyheter »