IrisVision LIVE

IrisVision LIVE är ett genombrott inom synförbättrande teknik för synskadade.

De kraftfulla förstoringsfunktionerna gör att du kan se ansikten till vänner och familj igen, utföra vanliga dagliga aktiviteter hemma och utomlands, läsa skärmar och titta på tv, läsa böcker och tidskrifter - I allmänhet kommunicera och delta aktivt i världen omkring dig. Följa bildspel/presentationer på avstånd i ett arbete.

De elektroniska glasögonen bärs lätt på utsidan av alla glasögon och ger dig ett förbättrat visuellt intryck med skarpa livfulla färger och en variabel förstoring för nästan alla situationer. Mycket enkel manövrering låter dig välja den optimala vyn med rätt balans mellan förstoring och omgivning genom att helt enkelt flytta fingret framåt eller bakåt på IrisVision. Den breda skärmen med starka förstoringsglas och ett mycket stort synfält upplevs som en gigantisk HDTV precis framför dina ögon - bara med tio gånger fler pixlar.

Det är helt fantastisk teknik som kan hjälpa dig att återfå ditt oberoende!

Förstoringsbubblan ger dig en översikt
IrisVision har en imponerande förstoringsbubbelfunktion som gör det enkelt för dig att zooma in på det som intresserar dig medan du kan se omgivningen. Detta undviker teleskopeffekten, där du förstorar hela området och därmed förlorar upplevelsen av hela scenen.Förstoringsbubblan är en variabel förstorad bild i den totala scenen. Du kan enkelt förstora den inuti bubblan och ändå se allt runt den - därmed kan du använda hög förstoring utan att tappa sikten. Förstoringsbubblan har mjuka kanter så att den inte döljer detaljer i omgivningen. Du kan också enkelt justera bubblans storlek så att du fortfarande kan orientera dig och se vad som finns runt bubblan.

Läser text och skärm
Linjeläsningsläge är en helt unik läsfunktion i IrisVision. Det gör det lättare att fokusera på raden genom att förstora bara en rad i taget, medan resten av texten visas i lägre förstoring. Ett annat läsläge som många synskadade föredrar omvandlar texten till vita bokstäver på svart bakgrund. Gröna och gula färgfilter är ett alternativ för dem som föredrar lägre kontrast.Ytterligare inställningar låter dig t.ex. justera kontrast, ljusstyrka och bakgrundsdämpning för att möta dina visuella behov.

Vad kan jag göra med de elektroniska glasögongen?
När IrisVision är på får du helt nya möjligheter att leva livet igen med största möjliga oberoende från andra. Går ut, går på teater, shoppar eller kanske bara ligger i solen och läser? Även om IrisVision inte återställer synen till helt blinda, och de inte får användas för att köra bil, tillåter de många synskadade att återvända till jobbet, läsa, skriva, titta på en skärm, laga mat, titta på film , gå på teatern, delta på sportevenemang och utföra sina favorithobbyer igen. IrisVision låter dig se världen omkring dig och ge helt nya möjligheter att utnyttja din återstående vision och leva ett självständigt och aktivt liv som möjligt.

IrisVision låter dig:

Se ansikten till vänner och familj igen
Utför regelbundna dagliga aktiviteter ute och hemma
Gå till skolan eller jobbet
Resa och resa
Läsa och skriva
Titta på TV och filmer eller använd dator och mobiltelefon
Titta på en teaterföreställning eller en film i biografen
Återuppta hobbyer och fritidsaktiviteter
Kommunicera och delta aktivt i världen omkring dig

Designad för komfort och rörlighet
IrisVision kombinerar en kraftfull displayenhet med en 12 megapixelkamera i ett lätt headset som är bekvämt att ha på sig även under längre perioder. IrisVision förbättrar bilden enligt dina behov genom att göra den skarpare och mer levande med avancerad kamera- och programvaruteknik. Hela 70 graders synfält i Quad HD, autofokus och justerbar ljusstyrka, kontrast och förstoring, gör IrisVision perfekt för visning på nära håll, medel och avstånd. IrisVision fungerar överallt och utan kablar med ca. 3,5 timmars batteridrift. IrisVision är också utformad för optimal användning utomhus, i varierande ljusförhållanden och i direkt solljus, så att du kan se utan reflektioner. Den vanliga lösningen gör det möjligt att ha händerna fria för andra aktiviteter, så du t.ex. kan laga mat eller spela piano.

 

Artikelnummer: 1-9300

Skriv ut produktblad #1 »

Pris 29 500:-

(36 875:- inkl moms)

Lägg till i kundvagnen
st