Tevisio 2D-led LED prisma plastlins

Som arbetsverktyg för krävande detaljarbete har en förstoringsarmatur stränga krav på sig att leverera inte bara noggrannhet hos själva förstoringsresultatet utan också dess belysningskvalitét. TEVISIO är en pålitlig arbetspartner och kompromissar inte på något plan. Med denna exceptionella förstoringsarmatur syns alla detaljer bättre! 

NYA MODELLER! Vi har ytterligare förbättrat viktiga egenskaper som t.ex. färgåtergivning och ljusfördelning. Samtliga modeller har nu dimmer och variabel ljussättning. Nytt är också möjligheten att enkelt byta ut standard förstoringslins mot en alternativ dito med utökad förstoringsgrad eller om linsen helt enkelt är i behov av rengöring.

Hög ljuskvalitét

Hög färgåtergivning och homogen ljusfördelning. Optimalt belysta arbetsytor för utvärdering av komponenter eller minutiöst detaljarbete med minimal risk för fel. Bländskydd utan störande reflektioner.

Långlivad

Genomtänkt konstruktion ger långlivad stabilitet.      Fjäderavlastade armar och slitstarka komponenter i lederna resulterar i en gedigen armatur med stabilitet.  TEVISIO blir en pålitlig och noggrann arbetspartner.

Linsbyte

Standard förstoringslins kan enkelt bytas ut vid behov. För utökade möjligheter går det enkelt att ersätta armaturens standard förstoringslins med en alternativ lins som då ger hela 6 dioptriers förstoring.

HÖGSTA KVALITET OCH FLEXIBILITET.

TEVISIO ger dig funktionerna och alternativen du söker.
Vår mångåriga erfarenhet av att konstruera arbetsplatsbelysning resulterade i vår kanske bästa förstoringsarmatur hittills, som nu har blivit ännu bättre! Vår smarta bajonett-konstruktion utökar möjligheterna hos TEVISIO för enkel rengöring av förstoringslinsen eller byte av dito. Och vår vidareutvecklade digitala teknik ger möjlighet till både dimmer och variabel ljussättning som standard (sektioner kan tändas/släckas vid behov).

KORTFATTAT OCH TEKNISKT
 

Bestyckning/Ljuskälla:

LED-modul

Effektförbrukning:

ca 14 W

Anslutningsspänning:

100 – 240 V; 50 / 60 Hz

Färgtemperatur:

4 000 K (neutralvit)

Färgåtergivning:

Ra > 90; R9 > 70

Bländskydd:

satine

Standard förstoringslins:

glas eller plast Ø 160 mm med 3.5 dioptrier alternativt 3.5 + 8 dioptrier (med pålimmad extralins)

Funktioner:

manövreringsknapp av/på, dimmer och variabel ljussättning (sektioner kan tändas/släckas vid behov)

Beståndsmaterial:

färglös anodiserat aluminium och svart industriell specialplast

Konstruktion:

fjäderavlastad arm, huvudled i 2D alternativt 3D (utökad flexibilitet)

Kapslingsklass / Skyddsklass:

IP20 / II

Inkoppling:

ca 3 m anlutningskabel med stickpropp typ CEE 7 / 16 (Euro), BS1363 och NEMA 1-15 / P

Tillbehör:

bordsklämma, väggfäste, alternativ lins i plast med 6 dioptrier

 

Artikelnummer: 8-5800638

Pris 4 950:-

(6 188:- inkl moms)

Lägg till i kundvagnen
st